P. Mobil

Elindult a Mobil Rádió Budapest adása. A www.pmobil.hu oldalra látogatók automatikusan hallják, a rádió pár másodperc után elindul. A vezérlő panel a kettes modul pozícióban található, ezen a penelen a rádióadás vétel ki-be kapcsolható. Hangerőszabályzóval lehet a kívánt hangerőt beállítani. A panel jobb oldalán fentről lefelé négy kis gomb található. A felsővel meg lehet oszatni a rádiót a Facebookon és a Twitteren. Az alatta lévővel egy kis ablakban nyílik meg a lejátszó, így ha valaki elnavigál az oldalunkról, akkor is hallgathatja ezen a kis lejátszón. 

A rádió az alábbi linkeken is hallgatható:

http://mobilradio.pmobil.hu/

http://myonlineradio.hu/mobil-radio-budapest

http://mobilradiobudapest.playtheradio.com/index.cfm

https://www.radionomy.com/en/radio/mobilradiobudapest

http://radio.garden/live/budapest/mobil-radio-budapest/

http://streaming.radionomy.com/MobilRadioBudapest

 

Ha valaki a számítógép média lejátszóján keresztül szeretné hallgatni, akkor kattintson a következő linkre és töltse le a mobilradiobudapest.m3u fájlt.

http://pmobil.hu/mobilradiobudapest.m3u

A letöltött fájl a számítógép médialejátszójában indítja el a műsort. Pl: Windows media player, Winamp, VLC, Jet Audio. Ki mit használ.

Okostelefonos hallgatáshoz le kell tölteni a Radionomy alkalmazást a Androidon a Play áruházból, almás telefonon az App Store-ból.

Ha az elindított alkalmazáson rá kell keresni a Mobil Rádió Budapest-re és már szól is. Ha beteszed a kedvencek közé (kis szívre kell koppintani), akkor legközelebb már nem kell rákeresni, hanem hallgatható lesz rögtön.

Akinek kérdése van a technikai feltételekkel vagy bármi mással kapcsolatban, akkor írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Jó szórakozást kíván mindenkinek a Mobil Rádió Budapest stábja!

Bejelentkező űrlap

Látogatók

Ma 222

Tegnap 678

A héten 6246

A hónapban 9183

Összesen 420879

Jelenleg 61 vendég és nincs regisztrált felhasználó.

P. Mobil

Szeresd és oszd meg!